Eclipse...

2010-07-06 21:21:08
...var så jävla bra.

Okej, bara så att jag har det sagt: Ja jag är en Twilight nörd. Hata mig så mycket ni vill men så är det. Till mitt försvar: Jag läste böckerna före jag såg filmerna, jag tycker böckerna är bättre, jag skriker inte så fort jag ser Robert Pattinson på film. Sådeså.

Back to bussines: Eclipse var som sagt bra. För, lets face it, Twilight var inte speciellt bra. New moon var lite bättre, mer skämt och bättre filmat. Eclipse var roligare, hade finare scener och bättre skådespeleri (Robert Pattinson och Kristen Stewart är fortfarande inte jätte bra skådespelare men de är bättre i den här än i Twilight i alla fall) än i de andra två filmerna.
Plus att det var mer om familjen Cullen, speciellt Jasper. Jag gillar Jasper så det gjorde inte mig nåt :3 Och alla som säger att hans hår är sämre i den här filmen kan gå och dö. Det var SÅ mycket bättre, han såg ut som en pudel i dom andra två. Faktiskt.
Gick med Paul, mamma, syster och moster. Stackars Palle var omringad av min släkt xD

Nu ska jag gå och vara lite social med familjen (kolla på fotboll)


Kommentarer
Postat av: jch

Vad händer resten av sommaren?

2010-07-06 @ 21:37:57
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/
Postat av: Klara

Håller med, Eclipse är super, men jag undrar bara om du tycker samma som jag om detta, för ärligt talat tycker jag inte alls att rollfigurerna i boken är likadana som i filmen? xD

Ha det bra, kram!

2010-07-06 @ 23:00:45
URL: http://klariiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0