Vinterflickan i mig

2010-06-29 13:51:31

Solen skiner genom fönstret och träffar mig rakt i ansiktet. Jag vrider på mig i sängen och känner hur sovkläderna klibbar mot huden. Klockan är åtta på morgonenen men det är redan en stekande dag där ute.
Sömndrucket stiger jag upp och drar snabbt ner rullgardinen för att slippa strålarna. Duschar en lång, kall dusch men blir svettig så fort jag stiger ut ur badrummet. Termometern visar inne 22, ute 29.8 grader. Jag stönar och dimper ner i den stora fotöljen i vardagsrummet med en skål flingor i knät. De stora fönstrerna släpper in solen även här och det finns inga rullgardiner.
Vinterflickan i mig skriker av frustration.


Idag har jag...

2010-06-14 17:58:44
... Åkt till Söder.
... Missat tunnelbanan som skulle ta mig till Söder.
... Hittat så många ord som möjligt i "Kungsträdgården" medan jag väntade på nästa tåg
... Åkt buss, vilket jag är väldigt dålig på att göra.
... Sett Emelie Ohlsson. Eller hennes tvilling.
... Missat den hållplatsen jag skulle gå av på. Som sagt, dålig bussåkare.
... Hamnat mitt i tjottahejti bland massa trafik och byggarbeten.
... Gått runt i en halvtimme innan jag hittade tillbaks.
... Gjort saker på Söder.
... Insett att hållplatsen där jag brukar gå på bussen som tar mig från söder är puts väck.
... Letat efter en annan hållplats, och hittat en. Jag är duktig.
... Suttit mittemot en Lekeroldrogare på tunnelbanan. På den tio minuter långa resan det tar för mig att åka från T-centralen och hem tog hon minst fem lekeroler (säger man så?). Jag bad nästan om att få en.
... Sett Solnas Leonardo DiCaprio look-a-like.
... Stirrat lite för mycker på Leonardo DiCario look-a-liken.
... Till slut kommit hem och hittat mina kläder nerpackade i en väska. Service all the way <3

Bildbomb

2010-06-13 16:45:181. Paulina med syren 2. Therese med wayboard. Eftersom jag är snäll (ibland) så har jag täckt över hennes min så hon inte blir arg på mig... 3. Lekte framför Palles fönster.1. Min Sverigeklänning 2. Paul visar upp sitt sanna jag 3. Lövverk. Tessan gick hem vid två och då passade jag och Palle på att gå ut och fotta, geeks som vi är. När vi tog kort på de här löven insåg vi att på min kamera blev de gröna men på hennes fick de ett mer varmt gulaktigt ljus. Och usch vad avundsjuk jag är, hennes kamera är nyare och finare än min!
1. Möt Hubert - the worm 2. Jag har ungefär... 200 bilder på Palle när hon fottar något. Det här är en av dom c: 3. Andbebis <3


     

Jag vet inte HUR många bilder vi tog på dom jävla blommorna. Bilderna blev suddiga för att det var för mörkt eller för att blommorna blåste eller så blev de bara tråkiga. Men, jag blev ganska nöjd med den till vänster :)And, of course, vattenbilderna. Det blev rätt skärpa på ungefär hälften av bilderna och det är ändå rätt bra resultat...

Det här är några av de 600 bilder jag tog på avsultningen. Det är sketajobbigt att redigera och fixa alla bilder i rätt storlek så det tog ett tag (läs: för lång tid) att fixa det här inlägget.
Men jag har gjort lite betydande saker idag också, faktiskt. Packat och städat och kollat på Gladiator. Att kolla på Gladiator räknas som en betydande sak, ja.


Maybe sometimes, we feel afraid, but it's alright
The more you stay the same, the more they seem to change.
Don't you think it's strange?

Enemies but still friends.

2010-06-09 17:01:04Kom på att jag inte har lagt ut någon bild på mig än, om man inte räknar headern och den lilla röda bilden. Det kan ha med att göra att jag är sjukt rädd för kameror när dom inte är i mina händer, då är dom mina bästisar. Men en kamera i någon annans händer, redo att ta kort på mig, är fiender. Jag vet inte riktigt när det började, men jag tror det var i mellanstadiet när man började ta kort på allt och alla med sina mobiler. Hm.
Ja, nu vet ni vilken ögonfärg jag har i alla fall (Y)


palle stavar också fel ibland. faktiskt.

2010-06-06 16:41:23


För er som inte ser vad det står... well, synd för er c:

Ett otroligt vackert konstverk skapat i paint när jag egentligen borde göra något vettigt. Men, ibland måste man få hitta glädje i små obetydliga saker.

EDIT: Märker ni hur den svarta randen till höger smälter in i bakrunden? Väldigt snyggt.


Damn you Walter

2010-06-01 17:10:58

Fakta: Det är inte bra att kolla på fem disneyfilmer under en dag.

Mycket hälsoskadligt och beroendeframkallande. Jag är seriöst helt insnöad, sitter och lyssnar på disneymusik och får inspiration till massa teckingar med disneymotiv. Jag känner mig som en total geek.
Nej, nu ska jag baka ungspankaka och kolla på Alladin. Wish me luck! (Helst med pankakan. Jag är inte någon kockbegåvning precis.)


RSS 2.0