Bildbomb

2010-06-13 16:45:181. Paulina med syren 2. Therese med wayboard. Eftersom jag är snäll (ibland) så har jag täckt över hennes min så hon inte blir arg på mig... 3. Lekte framför Palles fönster.1. Min Sverigeklänning 2. Paul visar upp sitt sanna jag 3. Lövverk. Tessan gick hem vid två och då passade jag och Palle på att gå ut och fotta, geeks som vi är. När vi tog kort på de här löven insåg vi att på min kamera blev de gröna men på hennes fick de ett mer varmt gulaktigt ljus. Och usch vad avundsjuk jag är, hennes kamera är nyare och finare än min!
1. Möt Hubert - the worm 2. Jag har ungefär... 200 bilder på Palle när hon fottar något. Det här är en av dom c: 3. Andbebis <3


     

Jag vet inte HUR många bilder vi tog på dom jävla blommorna. Bilderna blev suddiga för att det var för mörkt eller för att blommorna blåste eller så blev de bara tråkiga. Men, jag blev ganska nöjd med den till vänster :)And, of course, vattenbilderna. Det blev rätt skärpa på ungefär hälften av bilderna och det är ändå rätt bra resultat...

Det här är några av de 600 bilder jag tog på avsultningen. Det är sketajobbigt att redigera och fixa alla bilder i rätt storlek så det tog ett tag (läs: för lång tid) att fixa det här inlägget.
Men jag har gjort lite betydande saker idag också, faktiskt. Packat och städat och kollat på Gladiator. Att kolla på Gladiator räknas som en betydande sak, ja.


Maybe sometimes, we feel afraid, but it's alright
The more you stay the same, the more they seem to change.
Don't you think it's strange?

Kommentarer
Postat av: Paulina

Mitt sanna jag, oh my. Jag spelade faktiskt gitarr! D:Jag saknar Hubert. <3

2010-06-14 @ 10:39:36
URL: http://pinkscreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0