Rastlöshet

2011-03-12 16:24:33

Jag är lite halvt konstig sådär. Har svårt att stanna på ett ställe. Måste flytta runt, börja om från början. I mitt rum ligger tio halvt genomlästa böcker för jag hittar alltid en ny som jag vill börja läsa. Projekt börjas ofta men slutförs aldrig. Idéer bildas i mitt huvud men knuffas snart undan av andra tankar. Bloggar skapas men snart vill jag börja om från början, eller göra något annat istället.

En rastlös själ som man så fint kan kalla det.

Så, nu fick ni en liten förklaring till varför jag inte bloggar. Men jag lovar, jag kommer antagligen snart tillbaka. Kanske här, kanske på en annan blogg.
Man vet aldrig.


Så kan det gå

2011-03-10 15:49:54Jag borde egentligen plugga NO. Meen det är inge kul, så istället lyssnar jag på musik och tittar på min granne när han lagar mat. Ganska intressant faktiskt.

Fast nu gick han från köket, så jag kanske borde ge sexualkunskapen en chans i alla fall...


Here we go again

2011-03-07 17:44:05Det efterlängtade sportlovet är nu över och det är dags att gå tillbaka till grå vardag.
Cant' wait.


6e mars

2011-03-06 21:54:39


Fredags och lördagsaktiviteter

2011-03-05 22:37:34
Efter nästan en veckas isolering i västsverige var jag i stort behov av socialt sällskap, så när Paul frågade om jag ville följa med ut och fota med henne och Melina igår blev jag shieta glad. Vi kollade på Bortspolad (barnfilmer ftw) hemma hos mig när vi inte stod ut med att fota utan vantar i kylan längre.

Se där, två inlägg på en dag! Jag bättrar mig. Nu ska jag bara hålla det uppe också...
Idag drog jag förresten med min lillasyster till Söder för att visa henne ett Stockholm som inte är Sergelstorg och Gallerian. På Monki köpte jag ett par chinos som är sjukt snygga men alldeles för stora i midjan. Men jag snodde ett av pappas gamla skärp så nu sitter dom uppe där de ska.
Jag borde egentligen inte köpa mer kläder, tur att jag fyller 15 snart och förhoppningsvis får lite mer pengar, haha.


Spank på mig själv

2011-03-05 15:04:04Shiet vilken dålig bloggerska jag är! Typ två veckor sen sist? Dåligt alltså...
Nu under sportlovet har jag i alla fall fotat massa, bland annat den här bilden i Jönköping. Ni kommer få se fler av de bilderna, dom blev väldigt... blåa.

Borde väl plugga NO nu. Läxor under lov borde vara totaltförbjudet.


RSS 2.0